logo
dividerاعضاء هیئت علمیdividerاحسان اسکوئیان
اعضاء هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
استادیار
احسان اسکوئیان
استادیار
tel 051-38549191
email e.oskoueian@abrii.ac.ir
  • معرفی کلی
  • تحقیقات
  • مقالات علمی
  • دستاوردها

دکتر احسان اسکوئیان تحصیلات دانشگاهی خود را در سال 1378 با تحصیل در رشته کشاورزی آغاز نموده و با طی مراحل مختلف تحصیلی در سال 1391 موفق به کسب مدرک دکتری تخصصی (PhD.) در رشته بیوتکنولوژی مولکولی از دانشگاه پوترا، کشور مالزی شدند. در ادامه ایشان تحقیقات خویش را در همان دانشگاه به صورت پسا دکتری (Post. Doc) به مدت یک سال دیگر ادامه دادند. حوزه های تحقیقاتی ایشان در زمینه های بیوتکنولوژی مولکولی، بیوتکنولوژی گیاهی، بیوتکنولوژی میکروبی و بیوتکنولوژی سلولی بوده است. ایشان همچنین تجارب ارزشمندی در زمینه های ارزیابی بیان ژن، بیان پروتئین‌، تعیین مکانیزم مولکولی فرآیندهای بیولوژیک، غربالگری، ارزیابی و تعیین خواص کاربردی متابولیت‌های گیاهی و میکروبی، جداسازی و ارزیابی میکروارگانیسمهای سودمند در کشاورزی، ارزیابی جمعیت و بیومس میکروارگانیسم‌ها به روشهای مولکولی و شیمیایی و جداسازی، کشت و نگهداری سلول‌های انسانی و حیوانی دارند. ایشان همکاری خود را با پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شرق و شمال شرق کشور (مشهد) از سال 1396 آغاز نموده و در حال حاضر تحقیقات ایشان در حوزه بیوتکنولوژی و تولید محصولات دانش‌بنیان نظیر تولید ترکیبات جایگزین آنتی‌بیوتیک‌ها به‌ویژه فایتوبیوتیک‌ها با کاربری در حوزه کشاورزی متمرکز شده است. 

بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه

تولید فایتوبیوتیک از ترکیبات گیاهی برای بهبود تولیدات جوجه گوشتی
 
 از مهمترین چالش های پیش روی صنعت طیور در کشور می توان به ضریب تبدیل بالا، بالا بودن درصد تلفات، پایین بودن راندمان و استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک ها است. افزودنی های خوراکی نقش مهمی در بهبود تغذیه و تامین سلامت طیور بر عهده دارند. 
 

ادامه مطلب

 

بازدید وابسته همکاری های علمی و تکنیکی سفارت فرانسه

تولید پلیمر حامل ترکیبات موثره گیاهی برای درمان بیماری آتشک در درخت گلابی
 
امروزه بیماری آتشک با عامل باکتریایی Erwinia amylovora  خسارات اقتصادی فراوانی به تولیدات گلابی در کشور وارد آورده است. در حال حاضر بیش از 12 استان مهم میوه خیز کشور به این بیماری آلوده است. 
 

ادامه مطلب

2017

  • Ebrahimi, M., Rajion, M. A., Adeyemi, K. D., Jafari, S., Jahromi, M. F., Oskoueian, E., Meng G. Y. and Ghaffari M. H. (2017). Dietary n-6:n-3 fatty acid ratios alter rumen fermentation parameters and microbial populations in goats. Journal of Agricultural and Food Chemistry 65(4): 737-744.
  • Ghassemi Nejad J, Oskoueian, E., Kim B.W, Lee B.H, Sung K.I. 2017. Microbial nitrogen production, nitrogen balance and excretion of urinary purine derivatives in Corriedale ewes under water deprivation. Annals of Animal Science 17: 517–527.

2016

  • Shakeri M, Oskoueian, E., and Najafi P. (2016). Impact of diet supplemented by coconut milk on corticosterone and acute phase protein level under high stocking density. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 42, 1-5.
  • Oskoueian, E., Mullen, W. and Albalat, A., (2016). Proteomic applications for farm animal management. In Agricultural Proteomics Volume 1 (pp. 147-163). Springer International Publishing.
  • Oskoueian, E., Eckersall, P.D., Bencurova, E. and Dandekar, T., (2016). Application of Proteomic Biomarkers in Livestock Disease Management. In Agricultural Proteomics Volume 2 (pp. 299-310). Springer International Publishing.
  • Moeini, H., Mahdavi, A.H., Riasi, A., Ghorbani, G.R., Oskoueian, E., Khan, M.A. and Ghaffari, M.H., (2016). Effects of physical form of starter and forage provision to young calves on blood metabolites, liver composition and intestinal morphology. Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition.
  • Ramezani-Fard E, Romano N, Goh Y.M, Oskoueian, E., Ehteshami F, et al. (2016) The effect of different cooking methods on fatty acid composition and antioxidant activity of n-3 fatty acids fortified tilapia meat with or without clove essential oil. Journal of Environmental Biology 37: 775-784.

2015

  • Ebrahimi, M., Rajion, M.A., Meng, G.Y., Farjam, A.S., Oskoueian, E., Jafari, S. (2015). Diet high in α-linolenic acid up-regulate PPAR-α gene expression in the liver of goats. Electronic Journal of Biotechnology. 18(3):210-4.
  • Zareian, M., Oskoueian, E., Forghani, B., and M. Ebrahimi. (2015).  Production of a wheat-based fermented rice enriched with γ-amino butyric acid using Lactobacillus plantarum MNZ and its antihypertensive effects in spontaneously hypertensive rats. Journal of Functional Foods, 16(0):194-203.
  • Oskoueian, E., Abdullah N, Zulkifli I, Ebrahimi M, Karimi E, Goh YM, Oskoueian A and Shakeri M. (2015). Cytoprotective effect of palm kernel cake phenolics against aflatoxin B1-induced cell damage and its underlying mechanism of action. BMC Complement Altern Med 15, 392.

2014

  • Namuli, A., Abdullah, N.,Oskoueian, E., Sieo, C.C. and Zuhainis S.W. (2014). Membrane-active antibacterial compounds in methanolic extracts of Jatropha curcas and their mode of action against Staphylococcus aureus S1434 and Escherichia coli E216. International Journal of Agriculture and Biology. 16(4): 723-730.
  • Karimi, E., P. Mehrabanjoubani, M. Keshavarzian, E. Oskoueian, H. Z. E. Jaafar and A. Abdolzadeh. (2014). Identification and quantification of phenolic and flavoind components in straw and seed husk of some rice varieties (Oryza sativa L.) and their antioxidant properties. Journal of the Science of Food and Agriculture.
  • Najjar, A.; Abdullah, N.; Saad, W.; Ahmad, S.; Oskoueian, E.; Abas, F.; Gherbawy, Y. (2014). Detoxification of toxic phorbol esters from malaysian Jatropha curcas Linn. kernel by Trichoderma spp. and endophytic fungi. International Journal of Molecular Sciences, 15, 2274-2288.
  • Najjar, A.; Abdullah, N.; Saad, W.; Ahmad, S.; Oskoueian, E.; Gherbawy, Y. (2014). Removal of phorbol esters present in Jatropha curcas kernel by fungal isolates. International Journal of Agriculture and Biology. 16(5): 871‒878.
  • Aljuobori, A.; Abdullah, N.; Zulkifli, I.; Soleimani, A. F.; Liang, J. B.; Oskoueian, E. (2014). Lactobacillus salivarius fermentation reduced glucosinolate and fibre in canola meal. Journal of Food Research. 3( 5), 95-102.
  • Taheri, S., Abdullah, T. L., Karimi, E., Oskoueian, E. and M. Ebrahimi, (2014). Antioxidant capacities and bioactive compounds enhancement with acute gamma irradiation in Curcuma alismatifolia (Zingiberaceae) leaves. International Journal of Molecular Sciences, 15(7), 13077-13090.
  • Oskoueian, E., Abdullah, N., Idrus, Z., Ebrahimi, M., Goh, Y.M., Shakeri, M., Oskoueian, A. (2014). Palm kernel cake extract exerts hepatoprotective activity in heat-induced oxidative stress in chicken hepatocytes. BMC complementary and alternative medicine, 14, 368.

 

2013

  • Karimi, E., Oskoueian, E., Oskoueian, A., Hendra, R., and Nazeran, H., (2013) Insight into the functional and medicinal properties of Medicago sativa (alfalfa) leaves extract. Journal of Medicinal Plants Research. 7(7): 290-297.
  • Ghassemi Nejad, J., Hosseindoust, A., Shoae, A., Ghorbani, B., Lee, B. H., Oskoueian, E., Hajilari, D., Amouzmehr, A., Lohakare, J. D. and Sung, K. I. (2013). Effects of feeding levels of starter on weaning age, performance, nutrient digestibility and health parameters in holstein dairy calves. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. 26 (6): 827-830.
  • Oskoueian, E., Abdullah, N. and Oskoueian, A. (2013). Effects of flavonoids on rumen fermentation activity, methane production and microbial population. BioMed Research International. 2013 (349129): 1-8.
  • Oskoueian, E., N. Abdullah, W.Z. Saad, A.R. Omar, M. Puteh, Y.W. Ho (2013), Dose-response effects of phorbol esters isolated from Jatropha meal on rumen microbial activities. Asian Journal of Animal and Veterinary Advances. 2013, 1-10.
  • Oskoueian, E., Maroufyan, E., Goh, Y.M., Ramezani-Fard, E., and Ebrahimi, M. (2013). Clove essential oil improves lipid peroxidation and antioxidant activity in tilapia fish fillet cooked by grilling and microwaving. International Journal of Agricultural, Biosystems Science and Engineering. 7(12): 547-549.

2012

  • Oskoueian, A., Sadrabadi Haghighi, R., Ebrahimi, M., Oskoueian, E. (2012). Bioactive compounds, antioxidant, tyrosinase inhibition, xanthine oxidase inhibition, anticholinesterase and anti-inflammatory activities of Prunus mahaleb L. seed. Journal of Medicinal Plants Research, 6(2), 225-233.
  • Karimi, E., Oskoueian, E., Hendra, R., Oskoueian, A., Jaafar, H.Z.E., (2012). Phenolic compounds characterization and biological activities of Citrus aurantium bloom. Molecules. 17: 1203-1218.
  • Oskoueian, E., Abdullah, N., and Syhaida, A. (2012). Phorbol Esters from Jatropha meal triggered apoptosis, activated PKC-δ, caspase-3 proteins and down-regulated the proto-oncogenes in MCF-7 and HeLa cancer cell lines.  Molecules 17: 10816-10830.
  • Oskoueian, E., Abdullah, N., and Syhaida, A. (2012). Phorbol esters isolated from jatropha meal induced apoptosis-mediated inhibition in proliferation of chang and vero cell lines.  International Journal of Molecular Sciences, 13(11): 13816-13829.

2011

  • Oskoueian, E., N. Abdullah, W.Z. Saad, A.R. Omar, M. Puteh, Y.W. Ho, (2011). Anti-nutritional metabolites and effect of treated Jatropha curcas kernel meal on rumen fermentation in vitro. Journal of animal veterinary advance, 10(2), 214-220.
  • Oskoueian, E., N. Abdullah, W.Z. Saad, A.R. Omar, A. Syhaida, W. B. Kuan, N. A. Zolkifili, R. Hendra, Y.W. Ho. (2011). Antioxidant, anti-inflammatory and anticancer activities of methanolic extracts from Jatropha curcas Linn. Journal of Medicinal Plant Research, 5(1), 49-57.
  • Oskoueian, E., Abdullah, N., Ahmad, S., Saad, W. Z., Omar, A. R., & Ho, Y. W. (2011). Bioactive compounds and biological activities of Jatropha curcas L. kernel meal extract. International Journal of Molecular Sciences, 12(9), 5955-5970.
  • Hendra, R., Ahmad, S., Sukari, A., Shukor, M.Y., Oskoueian, E., (2011). Flavonoid analyses and antimicrobial activity of various parts of Phaleria macrocarpa (Scheff.) Boerl fruit. International Journal of Molecular Sciences 12, 3422-3431.
  • Namuli, A., N. Abdullah, C.C. Sieo, S.W.Zuhainis and E. Oskoueian. (2011) Phytochemical compounds and antibacterial activity of Jatropha curcas Linn. extracts. Journal of Medicinal Plant Research. Vol. 5(16), pp. 3982–3990.
  • Oskoueian A, Oskoueian E., Hendra R, Zohorian F, Samadi F and Karimi E, Antioxidant activity and bioactive compounds in Alhagi maurorum. Clinical Biochemistry 44:S343-S344 (2011).
  • Oskoueian, E.; Abdullah, N.; Hendra, R.; Karimi, E. (2011). Bioactive compounds, antioxidant, xanthine oxidase inhibitory, tyrosinase inhibitory and anti-inflammatory activities of selected agro-industrial by-products. International Journal of Molecular Sciences, 12, 8610-8625.
  • Hendra, R.; Ahmad, S.; Oskoueian, E.; Sukari, A.; Shukor, M.Y. (2011) Antioxidant, anti-inflammatory and cytotoxicity of Phaleria macrocarpa (Boerl.) Scheff fruit. BMC Complementary and Alternative Medicine, 11, 110.

2010

  • Karimi E., Oskoueian E., Hendra R., Jaafar H.Z.E. (2010). Evaluation of Crocus sativus L. stigma phenolic and flavonoid compounds and its antioxidant activity. Molecules, 15(9), 6244-6256
  • Karimi, E., Oskoueian, E., Hendra, R., Jaafar, H.Z.E. (2010) Solid state fermentation effects on pistachio hulls antioxidant activities. KKU Res J 15 (5).

دستاوردهای علمی:

  • شاخص تأثیرگذاری علمی (H-index) 12 تا تاریخ خرداد 1396
  • انتشار بیش از 36 مقاله در مجلات بین المللی ISI با میانگین ضریب تاثیر 1.5
  • تالیف 2 فصل از کتاب به زبان انگلیسی
  • شرکت در بیش از 25 کنفرانس بین‌المللی خارجی
  • تدریس در 5 گارکاه آموزشی در داخل و خارج از کشور(HPLC, Real time PCR, In Vitro Antioxidant assays)
  • شرکت در بیش از 34 کارگاه آموزشی خارج از کشور
© تمامی حقوق برای مدیریت بیوتکنولوژی منطقه شرق و شمال شرق کشور محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک